Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Prins Sirius gaat op zoek naar het ware levensgeluk en legt bij wijze van proef een wonderbaarlijke tocht af door Twaalf Poorten. In de hoop ooit het geluk te kunnen uitdragen naar anderen - als Koning Sirius dan - beleeft hij de meest boeiende avonturen, waarbij hij heel wat lessen te leren krijgt. Zal hij slagen in zijn opzet? De universele wetten om het Geluk te vinden, gelden net zo goed voor Prins Sirius... als voor de lezer. Zo is dit sprookje als een klankbord, een leerschool, een spiegel, voor diegene op zoek naar waar geluk, naar gezondheid, naar het werkelijke leven.

Ook al gaat het in dit boek om een doorlopende verhaallijn van begin tot einde, toch kan elk hoofdstuk gemakkelijk afzonderlijk gelezen of verteld worden. Levenswijsheid en diepe symbooltaal liggen besloten in een eenvoudige, leesbare (Belgische) vertelstijl. Langs gouden poorten en sprekende dieren, langs feeën en kabouters, langs tovenaars in diepe grotten en Klusvadesken, voert het sprookje de lezer mee naar het aardse paradijs. Een dankbaar verhaal voor ouder en kind, voor leraar en leerling om dieper op bepaalde levensvraagstukken in te gaan.
Een boek dat perfect past in o.a. 'filosoferen met kinderen', en natuurlijk in allereli filosofie vraagstukken, in lessen levensbeschouwing, lessen in geluk en de weg naar bewustwording!

Dit is niet zomaar een sprookje! De symbolische betekenis van de schitterende ster Sirius zit verwerkt in dit verhaal.
De Vlaarnse auteur-componist, Christiane Beerlandt ("1955) schreef boeken van wereldformaat zoals 'De Sleutel tot ZeIf-Bevrijding' en 'De Hoom des Overvloeds'. 'De Twaalf Poorten van Prins Sirius ' is als een hymne aan het leven, een verhaal waar geen tijd op staat... Vooral voor grote mensen (vanaf tien jaar tot oneindig.,,) maar ook gemakkelijk vertelbaar voor de kleinsten, al zal de verteller het hier en daar dan een beetje moeten aanpassen.

Leeftijd: (jong)volwassenen en voor te lezen aan kinderen.
Informatie:
ISBN
9789075849127
Auteur
Christiane Beerlandt
Uitgeverij
Uitgeverij Beerlandt Publications
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 26,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,50 

Standaard levertijd

1-3 dagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.