Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
 Er komt een woede in Evelien omhoog met een power van windkracht negen. In een flits voelt ze een enorme angst opkomen, maar daar past ze voor. Ze kiest voor de storm. 

Soms sta je ‘uit’. Dan weet je niet wat je voelt of nodig hebt. Het interesseert je niet wat een ander wil. Dan kun je pijnlijke dingen doen of zeggen zonder het in de gaten te hebben. En soms doe je het zelfs expres. Als je ‘aan’ staat, weet je wat je voelt en nodig hebt, wat je wel of niet wilt. En heb je ook oog voor anderen.
Leren de knop te vinden waarmee je jezelf van ‘uit’ weer ‘aan’ kunt zetten, daar gaat dit boek over. 

Justine Mol schreef Geweldig Communiceren voor jongeren voor jongeren tussen de dertien en twintig die genoeg hebben van ruzie en onbegrip en nieuwsgierig zijn naar een andere manier van communiceren. Het boek kan ook gebruikt worden in de hogere klassen van het voortgezet onderwijs en op mbo- en hbo-opleidingen voor jongerenwerk.
Het boek is gebaseerd op de ideeën van Marshall Rosenberg en illustreert de theorie en de praktijk aan de hand van het verhaal van Evelien, die alles zo zat is dat ze van huis wegloopt. 

Voor ouders en andere volwassenen schreef Justine Mol Geweldig Communiceren met jongeren.
Informatie:
ISBN
: 978 90 8850 116 6
Auteur
: Justine Mol
Kaft
: Paperback
Uitgever
: Uitgeverij SWP
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,50 

Verwachte levertijd

10 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews Review toevoegen

Dank je wel voor je review. Een review mag positief zijn of kritiek bevatten. Wij controleren echter wel de inhoud en de wijze waarop deze is gesommuniceerd, alvorens wij deze plaatsen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews