Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Een kanjer van een boek over de psychologische oorsprong van bijna 1500 ziekten.

Het boek “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” van Christiane Beerlandt is voor velen hét basis-naslagwerk geworden over het verband tussen li­chaam/ziek­te/ge­zond­heid en geest/emo­ties/psy­che/ziel.

Hoewel geen enkel boek ter wereld zo volledig en zo uitgebreid is, kwamen er bij de auteur toch regelmatig vragen binnen over ziekten die in het boek nog niet behandeld werden. Om aan deze vragen tegemoet te komen, en vanuit haar niet aflatende zorg voor het welzijn van mens en mensheid, blijft Christiane Beerlandt werd verder gewerkt aan een meer volledige versie.

Sinds de dertiende druk, kwamen er ongeveer 200 belangrijke aandoeningen bij.

Het is bekend dat de psyche en emoties een zeer belangrijke rol spelen bij het ontstaan én de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons dat de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon: op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen, enz. Begrijpen we dit goed, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden.

De auteur zegt niet : “Mens, neem geen geneesmiddelen, neem geen kruiden, enz.”, maar wél : “Of je nu geneest mét of zonder hulpmiddelen van buitenaf, het is belangrijk dat je tegelijkertijd aan jezelf werkt om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen.” Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden.

De ervaring heeft geleerd dat lezers vaak verrast zijn door de raakheid en juistheid van de tekst die handelt over hun lichamelijke klacht of ziekte, en dat door dit inzicht en de wil om hieraan te werken onvermoede, zelf genezende krachten geactiveerd worden.
Ook voor een groot en steeds groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke is dit werk, dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om hun patiënten te helpen op een diep-psychisch niveau.

‘De Sleutel tot Zelf-Bevrijding’ is een waardevol naslagwerk voor elk huisgezin.

Dit boek valt niet te klasseren, noch onder het klassieke, noch onder het alternatieve. Het is gewoon een boek voor Iedereen.

Deel I (de eerste 70 blz.), beschrijft de naar geluk en gezondheid leidende levensfilosofie van de auteur, 
In Deel II, het encyclopedische deel dat van elke ziekte afzonderlijk de psycho-emotionele oorzaak en oplossing beschrijft, Deel II bevat ook uiterst interessante rubrieken over de psychologische, symbolische betekenis van de diverse lichaamsdelen en organen.
Informatie:
ISBN
9789075849325
Auteur
Christiane Beerlandt
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Uitgeverij Beerlandt Publications
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 57,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 5,00 

Standaard levertijd

1-3 dagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.