Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Marshall Rosenberg geniet wereldwijd bekendheid als pionier in het oplossen van problemen met behulp van Geweldloze Communicatie. Hij heeft de afgelopen veertig jaar van zijn leven gewijd aan het ontwikkelen en het toepassen van het model voor Geweldloze Communicatie. 

In dit boek maakt Rosenberg ons duidelijk hoe we deze methode kunnen toepassen op school. 
Hij laat zien hoe effectief deze methode jonge mensen kan leren om samen te werken, om conflicten geweldloos op te lossen en een bijdrage te leveren aan het welzijn van henzelf en andere mensen. Ze leren om hun behoeften zonder verwijten kenbaar te maken en respectvol naar elkaars behoeften te luisteren. 

Kinderen hebben meer nodig dan basisvaardigheden als lezen, schrijven en rekenen, hoe belangrijk deze vaardigheden ook zijn. Kinderen mogen ook leren om zelfstandig te denken, om de zin te zien van wat ze leren en om samen te werken en te leven. 

Als kinderen ondervinden hoe het is om levenverrijkende relaties te onderhouden, komen ze tot bloei. Dit boek biedt genoeg inspiratie om van de school een levenverrijkende leefgemeenschap te maken.
 
Informatie:
ISBN
9789077770399
Auteur
Marshall B. Rosenberg
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij De Zaak
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,50 

Verwachte levertijd

8 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.