Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Gabrielle Seils in gesprek met de grondlegger van het model voor Geweldloze Communicatie, Marshall Rosenberg

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving. 

Het model dat Marshall B. Rosenberg ontwikkeld heeft, maakt deze methode praktisch toepasbaar en is wereldwijd beproefd. 
Deze methode blijkt effectief op gebieden zoals conflictoplossing, relaties, opvoeding, leren, bedrijfsvoering en zelfontplooiing.

In dit boek stelt de Duitse journaliste Gabriele Seils vragen over Geweldloze Communicatie. De antwoorden van Rosenberg ontroeren, inspireren en motiveren – of roepen twijfel en weerstand op. Ze zullen echter niemand onberoerd laten. 

Communiceren op een manier die inhoudt dat je zegt wat je wilt, dat de ander je verstaat en dat situaties ten goede worden gekeerd, is voor iedereen haalbaar. Er is geen specifieke vooropleiding voor nodig, maar wel de wil om strijd, conflicten, pijn en verdriet te voorkomen. 

Geweldloze Communicatie maakt zaken transparant, zet aan tot het nemen van verantwoordelijkheid en brengt mensen nader tot elkaar. 
Het effect daarvan is direct merkbaar, zowel in een zakelijke context als in privé situaties. 

ISBN 9789077770245 
Marshall Rosenberg
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,50 

Standaard levertijd

1-3 dagen

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.