Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Conflicten oplossen op micro- en macroniveau met geweldloze communicatie.
Door de oefeningen te doen, leren we zelf de taal van de vrede te spreken. 
 
'De taal van de vrede spreken, helpt ons om op zo'n manier in contact te treden met andere mensen dat onze aangeboren compassie vrijelijk gaat stromen. Het is de meest effectieve manier die ik overal ter wereld – in gezinnen met grote problemen, in disfunctionele bureaucratie‘n en in door oorlog verwoeste landen – heb toegepast om tot een vreedzame oplossing van een conflict te komen. 
 
De taal van de vrede spreken door geweldloze communicatie toe te passen, biedt ons de kans om de ernst van conflicten te verminderen of ze op te lossen. Meestal is het zo, dat als we vreedzame veranderingen willen bewerkstelligen, we de manier dienen te veranderen waarop we onszelf en anderen zien, en de manier waarop we onze behoeftes vervullen. Dit is een van de meest uitdagende aspecten van het spreken van de taal van de vrede, want we dienen er eerlijk en open voor te zijn, nauwgezet na te gaan wat zich in ons afspeelt en bepaalde vastgeroeste ideeën los te laten die te maken hebben met oordelen, angst, verplichtingen, plichtsbesef, schuld en schaamte, straf en beloning. 
Dat is niet altijd even makkelijk, maar het is zeker de moeite waard.' 
 
Informatie:
ISBN
9789077770283
Auteur
Marshall B. Rosenberg
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij de Zaak
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,50 

Standaard levertijd

1-3 dagen

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.