Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Conflicten oplossen op micro- en macroniveau met geweldloze communicatie.
Door de oefeningen te doen, leren we zelf de taal van de vrede te spreken. 
 
'De taal van de vrede spreken, helpt ons om op zo'n manier in contact te treden met andere mensen dat onze aangeboren compassie vrijelijk gaat stromen. Het is de meest effectieve manier die ik overal ter wereld – in gezinnen met grote problemen, in disfunctionele bureaucratie‘n en in door oorlog verwoeste landen – heb toegepast om tot een vreedzame oplossing van een conflict te komen. 
 
De taal van de vrede spreken door geweldloze communicatie toe te passen, biedt ons de kans om de ernst van conflicten te verminderen of ze op te lossen. Meestal is het zo, dat als we vreedzame veranderingen willen bewerkstelligen, we de manier dienen te veranderen waarop we onszelf en anderen zien, en de manier waarop we onze behoeftes vervullen. Dit is een van de meest uitdagende aspecten van het spreken van de taal van de vrede, want we dienen er eerlijk en open voor te zijn, nauwgezet na te gaan wat zich in ons afspeelt en bepaalde vastgeroeste ideeën los te laten die te maken hebben met oordelen, angst, verplichtingen, plichtsbesef, schuld en schaamte, straf en beloning. 
Dat is niet altijd even makkelijk, maar het is zeker de moeite waard.' 
 
Informatie:
ISBN
: 9789077770283
Auteur
: Marshall B. Rosenberg
Kaft
: Paperback
Uitgever
: Uitgeverij de Zaak
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,95
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 2,50 

Standaard levertijd

1-3 dagen

Reviews Review toevoegen

Dank je wel voor je review. Een review mag positief zijn of kritiek bevatten. Wij controleren echter wel de inhoud en de wijze waarop deze is gesommuniceerd, alvorens wij deze plaatsen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews