Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Iedereen heeft zelf de kracht om zijn leven vorm te geven in de richting die je het bewust of onbewust stuurt. Autonoom eigenaar zijn van jouw gevoel, jouw emotie of jouw 'probleem' maakt de verantwoordelijkheid over je eigen leven nog groter. Jij bent uiteindelijk de enige die wijzigingen in jouw leven kan aanbrengen met alles wat daarin plaatsvindt.
 
Signalen, gebeurtenissen en ook een ziekte kan je zien als wegwijzers in jouw leven. Een spiegel die je laat zien dat we voor een andere weg kunnen kiezen. Begrijp je wat het signaal, de spiegel je vertelt, dan kan je steeds je leven zelf bijsturen.
 
Wie verantwoordelijkheid neemt over zijn gevoelens, behoeften, mogelijkheden, zijn woorden en daden, zal zich vrij voelen met anderen te communiceren, samen te werken en te delen. Dat is waardevolle ontwikkeling in wereldburgerschap.
 
Door de diepere oorzaak van alle gebeurtenissen die je overkomen bij jezelf te houden maakt het dat je een ander nooit meer de schuld hoeft te geven, niets van een ander hoeft te eisen, te verwachten of te verlangen. Geluk vinden in jezelf, is geluk verspreiden naar de wereld om je heen. Zo ook vermenigvuldigen zich talent, kennis en vrede!
 
Jouw handelen wordt steeds meer van jezelf als je leert op je intuïtieve reacties te vertrouwen. Dat wat de buitenwereld van je vindt wordt dan steeds minder belangrijk. Je leert letterlijk los te laten en slechts te leven vanuit jouw unieke eigenheid!

Veel levensplezier toegewenst!