Levenverrijkend winkelen
Zoeken
Nieuwsbrief
Aanmelden
Foto
Graag vertel ik iets over mijzelf en mijn drive in het leven! Mijn passie is zoveel mogelijk te leren over wat mensen dagelijks beweegt en hoe je disharmonie in je bestaan kan veranderen in harmonie en dus gezondheid. Ik geloof in puur geluk en vreugde!
 
In 2002 heb ik mijn 23-jarige marketing- en technische ervaring, opgedaan binnen het bedrijfsleven, verruild voor het coachingsvak in het Praktijkonderwijs.  
Ik haal kracht uit samenwerken en ik heb vertrouwen dat er altijd een mogelijkheid is, hoe ver die soms weg lijkt! Ik volg daarin mijn leefwijze. Vreugdevol, vol vertrouwen, met humor en een luisterend oor.
 
In 2008 hebben ik bramzaalberg.com opgericht. Dagelijks verbaas ik me over het brede spectrum aan informatie om te leren vanuit een intrinsieke motivatie en inspiratie om daarmee je leven vorm en inhoud te geven!
 
In 1997 kwam ik in contact met Christiane Beerlandt en werd enorm geïnspireerd door haar unieke levenswijsheid. De kans de ontwikkeling daarvan op de voet te kunnen volgen, hebben het o.a. mogelijk gemaakt dit levensprincipe zelf  te kunnen toepassen. Het heeft mijn leven verrijkt met prachtige inzichten. Ooit ontving ik het boek "De Sleutel tot Zelfbevrijding"  van een medestudent die zei: "Volgens mij is dit iets wat jou wel aanspreekt, Bram".
Daar ben ik haar nu nog steeds dankbaar voor!
De warme vriendschap met Christiane Beerlandt heeft ervoor gezorgd dat ik de filosofie die ik zo waardevol vind verder heb kunnen laten groeien in mijn handelen, privé en in het docentenvak.
 
Inspiratie en bevlogenheid voelen als coach, weten dat je werkt aan een waarde(n)volle samenleving, brengt kracht in jezelf en dat straalt uit naar de mensen om je heen. Graag adviseer ik anderen in het voelen en begrijpen van wat je nodig hebt om met plezier te leven en te werken. Denk eraan: Werktijd = Leeftijd
  
In de zomer van 2011 heb ik de leergang tot coach Geweldloos Communiceren afgerond. Deze communicatiemethode gebruik ik in mijn werk als omgangskundige met jongeren. Sturing aangeven in gedrag, tijdens de omgang met  jongeren, is voor velen een lastige zaak. Door te kijken en te luisteren, door waar te nemen en oor te hebben voor gevoelens en behoeften van anderen en jezelf,  kun je ontzettend veel passie ontwikkelen.
 
 Elk kind is van zichzelf, niet van jou. ...............het is met jou!